ГОРЕЩА ОФЕРТА! НАТИСНЕТЕ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

'

Мистрал Бора

 Комплекс "Mistral Bora" се намира в  град  Несебър , на 500 метра от южния и централния плаж и на 1 км от кметството и пощата.

Сградата се намира на тихо и спокойно място , с изградена инфраструктура с всички удобства и магазини от всякакво естество - това е мечтата на всеки, който реши да си купи втори дом на българското Черноморие.

 

Комплексът предлага :

  • Поддръжка на общите части и зелените площи ;
  • Управление и обслужване;
  • Безплатен  обществен паркинг;

 

Дългата плажна ивица , чистият въздух и благоприятните атмосферни условия за региона са гаранция за спокойната и пълна семейна почивка. Град Несебър е на 28 км. от гр. Бургас и на 20 км от международното летище и е свързан с почти най-признатите ни курорти – Слънчев бряг и гр. Свети Влас. Приятна разходка до стария град - музей Несебър ще допадне на всеки, който иска да се запознае с историческото наследство на България , да посети музеи и църкви , и да се наслади на тесните улички и старите къщи и да опита традиционната кухня в различни уютни малки ресторанти.

 

Интериор :

Строително-инвестиционна компания " Мистрал Строй "  предлага на своите клиенти, които са закупили апартаменти, пълно съдействие на индивидуален дизайн и мебели за гарантирано ниски цени и интериорни решения .

Клиентите ще участват заедно с фирмите , специализирани в проектиране и производство на мебели , да постигнат много добър ефект дизайнерски решения в зависимост от нуждите и желанията на всеки един собственик.

 

Екстериорни решения :

За постигане на желания ефект при облицовка на фасадата са използвани естествен камък и парапети от ковано желязо .

 

Архитектурна част:

Сградата е разположена върху парцел с площ 398 квадратни метра, застроената площ на парцела е 180 кв. м. , а останалата част е предвидена за озеленяване. Общата разгъната площ е 796 кв. м. , на пет етажа , и предложените апартаменти и студиа са с площ от 32.80 кв.м. до 54 кв.м. Броят апартаменти е 22.

 

Сграда:

Сградата е монолитна, изградена от естествени материали , с многопластова външна топло и шумоизолация . Има дограма с термо мост .

  • Апартаментите са завършени до ключ .
  • Всеки апартамент е оборудван с климатик за топло и студено.
  • Има блиндирана входна врата и вътрешна MDF, интериора е от- гранитогрес и ламинат, при поискване.

 

Tакса подръжка:

  • Студио - 150 евро/год.
  • Апартамент - 200 евро/год.

Пусков срок: Готов с АКТ14

 

 


виж още