ГОРЕЩА ОФЕРТА! НАТИСНЕТЕ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

'

Процес на покупка

Процесът на закупуване на имот в България се състои от няколко етапа

 

1 . Появата на интерес , предварително събиране на информация и подготовка на едно пътуване до България

За да придобиете недвижим имот в България,от който да сте удовлетворени , моля да се свържете с нас за съвет. Ние ще отговарим на всички ваши въпроси , ще ви дадем съвети за нюансите на покупката , според вашите изисквания.Ще ви препоръчаме райони и информация за инфраструктура,център, плаж , за ваше сведение . След като намерите най- подходящите обекти задочно, ние ще ви посъветваме да отделите няколко дни за да погледнете сами. Както се казва , " по-добре да се види веднъж. " При вземането на решение да дойдете в България за оглед, ще трябват самолетни билети , визи и престой в хотел - всички това ние можем да ви организираме чрез нашите офиси или чрез нашите партньори.

 

2 . Посещение в България , огледи и избор на недвижимост

В България ще бъдете посрещнати от нашите представители, настанени в хотел и ще направите огледи на недвижимостта, която отговаря на вашите изисквания. Ако вече сте избрали даден обект, той трябва да се резервира, за да се оттегли от продажба. Всички наши предложения са внимателно проверени , така че тяхната " чистота " не трябва да ви съмнява . Преди да резервирате дадения обект, има конкретни условия на закупуване: цена , начин на плащане , степента на завършеност на обекта , наличието или липсата на мебели и т.н. Резервацията е от 1000 до 3000 евро в зависимост от цената на обекта и споразумението с продавача. Резервацията е валидна в продължение на 2-6 седмици , след което се очаква изплащането на първата вноска .

 

3 . Изготвяне и подписване на предварителния договор

След като се установите на даден обект и заплатите резервация, в този момент нашите адвокати започнат изготвянето на предварителния договор между клиента и продавача на недвижимия имот . В договора ще бъдат уточнени условията за покупка и желанията на двете страни. Този договор се подписва от клиента и от продавача, след което клиентът вече може да заплати първа вноска .

 

4 . Изготвяне на нотариална заверка

Когато купувачът е заплатил имота , се назначава дата на нотариална заверка. Преди нотариална заверка се подготвят документи от нашите адвокати :

  • текущото състояние на обекта и липсата на тежести ;
  • текущата данъчна оценка на имота;
  • преводачески услуги.

При нотариуса клиентът може да присъства лично или да се направи пълномощно на нашия адвокат, който да подпише нотариалния акт от името на клиента. Разходите за нотариална заверка са около 4-6 %. След подписване на нотариалния акт, той ще бъде регистриран в районния съд . Следващата стъпка е получаване на БУЛСТАТ, данъчна регистрация на недвижимия имот и кадастрални услуги. На всички тези етапи ще помогнат нашите консултанти и адвокати.

 

5 . Вие ставате собственик на имота

Като собственик на имот ще трябва да плащате годишни данъци и сметки за комунални услуги .
Ние ще се радваме да ви подкрепим на този етап , предлагайки ви следпродажбено обслужване .

 

Защо да губите време в търсене на допълнителна информация и предложения?
Попълнете данните за контакт и напишете вашите въпроси, които имате,за да получите отговори от нашите експерти:
консултанти по недвижими имоти и адвокати . Те ще ви предоставят повече информация !

 

Обадете ни се на тел: +359 886/51 11 11 или ни пишете на електронната поща : info@mistral-stroy.eu
Не се колебайте да се консултирате с нас и то безплатно!!!