ГОРЕЩА ОФЕРТА! НАТИСНЕТЕ ТУК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

'

Билети

Самолет

Полетите от Русия кацат на четири български Летища - София, Варна , Бургас, Пловдив . Целогодишно от Москва до София летят редовни въздушни полети и български компании Aeroflot Airlines ( времетраене на полет 03:00 ) . От Москва до Варна през цялата година, редовен полет S7 ( полет продължителност 2,5 часа). С началото на ваканционния сезон от май до октомври в Москва, Санкт Петербург, Екатеринбург , Новосибирск и други градове , можете да си купите билети за чартърни полети до София , Варна и Бургас . От Санкт Петербург до Варна и Бургас редовни и чартърни полети, експлоатирани от "Русия " (продължителност на полета 03:00 ) . От Екатеринбург до Варна и Бургас редовни полети на авиокомпаниите " Ural Airlines " ( полет продължителност от 4,5 часа ) .Може да закупите билети за чартърни полети в туристически фирми, предлагащи екскурзии до България.

 

Влак

От Москва до София има директен влак . Влакът минава през Украйна , Молдова и Румъния. За гражданите на Русия не се изискват визи за транзитно преминаване . През лятото , в допълнение, има един влак Петербург - Варна ( време за пътуване 2 дни и 14 часа).

 

Пътуване с кола

До България може да се стигне и с кола . За да преминете към България с личен автомобил се изисква международното право и застраховка.

 

На входа на България, на границата трябва да се платят такси за използването на малки пътища. Допустимо количество алкохол в кръвта на шофьорите - 0,5 части на милион. Бензиностанция и с всички видове горива се предлагат във всички градове и магистрали. 95 бензин/л струва около 1 евро.

 

Ограничения на скоростта

Тип на машината по магистралите

  • Категория А ( мотоциклет ) 50 km / h до 80 km / h до 100 km / h
  • Категория Б (автомобили ) 50 km/h до 90 km / h до 120 km / h
  • Категория C , D ( камиони, автобуси ) , на 50 км / ч до 80 km / h до 100 km / h
  • Категории B , C , D ( ремарке ) 50 km / h до 70 km / h до 100 км